Streepvrij, inclusief de kozijnen en de vensterbanken

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht om de ramen binnen én buiten te kuisen. Onze professionele ramenwassers komen stipt bij u langs volgens een afgesproken frequentie. Wij kunnen kunnen ook ingeschakeld worden voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen zoals lichtstraten, pergola’s,..

Wij kuisen uw ramen aan scherpe prijzen. De raamlijsten worden hierbij ook onder handen genomen.

Laat uw rolluiken schitteren

Net zoals bij onze ramen kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht om de rolluiken te kuisen. Dit kan gecombineerd worden samen met het reinigen van uw ramen. Onze professionele ramenwassers komen stipt bij u langs volgens een afgesproken frequentie.

Wassen en reinigen van dakgoten – plaatsen van dakgootborstels

Na verloop van tijd kunnen dakgoten verstopt raken. Vuil zoals mos, bladeren en takken kunnen de waterafvoer voor het hemelwater verstoppen. Bij verstopping van de goten, blijft het water staan in de goot met als gevolg dat er water naast de goten naar beneden zal lopen.

Slecht onderhouden dakgoten die loszitten kunnen soms het gewicht van het water niet aan en gaan afbreken. Dit kan de veiligheid van mensen die onder de goot lopen verstoren. Op termijn kan een slecht onderhouden goot houtrot veroorzaken en zal de voegen van de buitenmuren losmaken.

Zeker na stormweer en hevige regen kunnen mossen loskomen van het dakvlak en op een korte tijd de waterafvoer verstoppen. Controleer daarom steeds na stormweer uw dakgoot en de afvoeren.

U kan op ons rekenen om uw dakgoot efficiënt te reinigen. Indien gewenst plaatsen wij ook dakgootborstels zodat het vuil er niet langer in kan, zo blijft de levensduur van uw dakgoot langer gegarandeerd !

Voor de opkuis:

Na de opkuis:

Reinigen van uw zonnepanelen:

Uw zonnepanelen worden vaak blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden zoals regen, hagel, wind en zonneschijn. Hierdoor komt het vaak voor dat er vuil, stof en zand zich vasthechten  op de zonnepanelen.

Doordat er zich vuil gaat vasthechten op uw zonnepanelen is het ook mogelijk dat het rendement ervan daalt. Zo kan u wel 2 à 3 % aan rendement verliezen !

Met de nodige zorg en professionele materialen worden uw zonnepanelen op een zorgvuldige manier schoongemaakt en zorgen we ervoor dat uw investering optimaal opbrengt !

Opkuis van opritten:

Door stof, vuil en luchtverontreiniging komen er na verloop van tijd vuile plekken op je oprit. Het is dan ook aangewezen een periodieke reiniging te doen van je oprit.

Dankzij onze professionele materialen en deskundigheid kunnen wij snel, grondig en efficiënt uw oprit terug proper maken.

Afstomen, ontmossen en herlakken van daken

Het is belangrijk dat je jouw dak tijdig laat ontmossen. Zo blijft het dak er als nieuw uitzien, vermijd je lekkages, voorkom je scheuren en barsten, … Er bestaan verschillende methodes om mos en vuil van het dak te verwijderen.

Wij komen ter plaatse kijken zodat wij voor u een offerte op maat kunnen uitwerken.

Onderhoud burelen , praktijk , winkels , prive, praktijk ….

Elk bedrijf of kantoorruimte heeft nood aan properheid en hygiëne. Daarom is de schoonmaak van kantoren en bureauruimtes zo belangrijk.

Ook de buitenzijde van een kantoorcomplex mag niet vergeten worden. Alle kantoorramen en glazen panelen/onderdelen dienen proper te zijn. Ook de schoonmaak van parkings en ondergrondse parkeergarages zorgt voor veiligheid en een propere indruk.

Opkuis plafond van privé woning

Opkuisen van nieuwbouw woning

Tijdens het bouwen van uw nieuwbouw woning worden uw woonruimtes blootgesteld aan allerlei materialen en hardnekkig stof. Vaak heeft u al maanden / jaren moeten wachten op uw woning en moet u voor de verhuis alles grondig schoonmaken. Wij kunnen u hierin ontlasten en alles tot in de puntjes schoonmaken. Zo kan u met een gerust gemoed verhuizen en hoeft u zich niets aan te trekken van die vervelende schoonmaak.

Schoonmaak na brand

Indien u in het onfortuinlijke geval slachtoffer moest worden van een woningband kan u op ons rekenen op achteraf uw woning volledig schoon te maken. Na een brand is er vaak waterschade waardoor er een grote opkuis overblijft. Wij werken alles tot in het kleinste detail af zodat uw leefruimte, kantoor, winkel,… Terug leefbaar is.

Voor de opkuis:

Na de opkuis:

Opkuisen van zwembaden:

Voor en na het zwembadseizoen, is het aangeraden het zwembad een grondige onderhoudsbeurt te geven. Vooraleer het zwembad gevuld wordt met water , dient alle vuil in het lege zwembad te worden verwijderd.

Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen dat alle vuil verwijdert op moeilijke plaatsen. Met onze professioneel apparatuur zijn wij in staat zwaar vuil weg te werken in een mum van tijd.

Voor de opkuis:

Na de opkuis:

Plaatsen van duivenpinnen

Duiven zoeken graag een dakgoot, rand of richel op om op te zitten. Hierdoor kunnen gevels van gebouw, dakgoten en kozijnen ernstig worden beschadigd door duivenpoep. Doordat duiven in groep leven veroorzaken ze veel overlast.
U kan op ons rekenen voor het plaatsen van duivenpinnen. Voorkom zo overlast en extra reinigingskosten.

Osmose werk

Bij Osmose werk wordt er gewerkt met water waaruit door omgekeerde osmose alle kalk en zouten zijn verwijderd. Hierdoor droogt het glasoppervlak na wassen en voldoende spoelen volledig streeploos op. Door deze techniek zijn er geen detergenten nodig.

Verwijderen van graffiti

Wij verwijderen graffiti op een voordelige manier, en maken gebruik van milieuvriendelijke producten.

[/fusion_gallery]

Opkuisen van werven

U kan zich concentreren op het belangrijkste, het opleveren van uw project of als particulier zorgeloos verhuizen. Wij zorgen ervoor dat de werf netjes opgekuist wordt.

Reinigen van damwanden

Dankzij onze specialisatie kunnen wij ook zware klussen zoals het opkuisen van damwanden tot een goed einde brengen.